[Logo společnosti] Úvod Podpora Kontakt Napište nám

PRO OKAMŽITÉ ZVEŘEJNĚNÍ

horizontal rule

Nový FinKalk - prosinec 2003

10.11.2003 - Na prosinec 2003 jsme pro Vás připravili vydání nové verze produktu FinKalk 2001. Vydání připravujeme již delší dobu, ale bohužel se nám naše plány nepříjemně zkomplikovaly. Zatím jsme ponechali označení 2001, které by na první pohled mohlo vypadat jako zavádějící, nicméně - vzhledem k tomu, že jsme zatím zachovali vzhled a způsob ovládání, se nám zdá opodstatněné. Pro příští rok bude snad už vše v pořádku.

Verze produktu bude mít číslo 3.8 a mimo jiné bude obsahovat výrazně přepracovaný panel Splátkového kalendáře. Novinky budou také jinde a určitě provedeme i aktualizace všech panelů, kterých se dotýká nějaká legislativní změna. Zároveň však seznam novinek není definitivně uzavřen, takže máte příležitost poslat nám své nápady na to, co byste rádi, aby FinKalk ještě uměl. Použijte, prosím, standardní formulář zde nebo elektronickou poštu.

horizontal rule

Více informací na adrese:

Lionet, s.r.o.
Křišťálová 10, 154 00 Praha 5 - Slivenec
Tel: +420 - 607 107 897
Internet:

Copyright © 1998 - 2012 Lionet, s.r.o.
Poslední změna: 06. srpna 2018 00:07:47